Попфолк певецът Крум навлезе в нов етап от живота си

Крум се похвали в социалната мрежа с приключването следването си, с което навлиза и в нов важен етап в живота си.

Попфолк певецът завърши висшето си образование със  специалност „Поп и джаз – Флейта“ в Национална музикална академия „Панчо Владигеров“.

Изпълнителят пусна снимка, на която позира с дипломата си, а широката му усмивка е ясен знак а удовлетвореността от постигнатия успех.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Krum (@krum_official)

„Да ви се похваля с моята диплома за завършено висше образование в Национална музикална академия “Панчо Владигеров” със специалност поп и джаз флейта. Да ми е честита“ – пише той.

Талантливият изпълнител вече е бакалавър със специалност поп и джаз флейта. Артистът от каталога на Ара Мюзик е отлагал много време полагането на държавен изпит. Сега обаче може да се похвали с отлична оценка на финалната проверка.

„Вълнувам се, че най-сетне завърших бакалавърската си степен. От всички, които се явихме на държавен изпит, моята оценка беше най-висока – отличен 5.50. Честно казано не очаквах, не съм по оценките по принцип, но ми стана приятно“ – сподели за Фен ТВ Крум.

В средното си образование изпълнителят отново е учил флейта в национално музикално училище „Любомир Пипков“. В професионален план обаче гласовитият певец беше оставил музикалния инструмент на заден план, мислейки че той няма място в комерсиалната среда, в която работи.

„Мислех, че флейтата ще остане неразбрана от масовата публика. Честно казано последната година и половина, покрай корона вируса, пълното затваряне на всичко, човек преосмисля много неща и аз реших да довърша образованието си. Моят продуцент Виктор Касъмов ме подтикна да направим два проекта с Ара Мюзик, в които включих флейтата. Единият е „Девойко мари хубава”, който е подпомогнат от Национален фонд култура. Другият е песента „Ако можеше”. Мисля да продължа да правя и различни проекти, в които да включвам флейтата и да налагам идентичността си.“ – коментира още Крум.

Крум настоява: Престани/ ВИДЕО

Наскоро Крум промотира новия си сингъл „Престани“, който вече се радва на вниманието на меломаните.

Реклама

2 коментара към “Попфолк певецът Крум навлезе в нов етап от живота си”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!