Попфолк певецът Ангел издъхна в болница от COVID

Попфолк певецът Ангел е починал тази нощ в София. Това научи БЛИЦ от почернени близки на изпълнителя.

Семейството и приятелите на изпълнителя недоумяват как се е стигнало до трагедията и настояват за разнищване на случая.
По думите им Ангел, който е баща на малко дете, се е разболял от пневмония преди около 10 дни и постъпил в Пета градска болница в столицата с висока температура.

Изпълнителят е имал изградени спортни навици като например да кара колело десетки километри. Той оздравял много бързо и планирал да напусне болницата.

„Той вече не кашляше, нямаше и температура. Изведнъж обаче започнаха да го убеждават, че се влошава и трябва да го преместят в болница с по-добър кислород“, споделя близка на певеца и изтъква, че кислородът навсякъде е един и същ.

В крайна сметка Ангел бил настанен в „Исул“, където вече се чувствал добре.

Ангел заложи на Сашо Роман: Затова ли/ ВИДЕО

Вчера говорил с близките си и звучал прекрасно. Докато тази сутрин от лечебното заведение не съобщили черната вест, че певецът е починал, защото дишането му спряло вследствие на коронавирус.

„Как така изведнъж тази нощ се разболя от COVID и почина, при положение, че вчера звучеше чудесно. Дори поръча да му донесат скара и изяде голямо количество карначета. Ако човек е болен, той не би имал такъв апетит“, добавя близката на певеца.

Семейството и приятелите на Ангел са потресени от новината и настояват всички подробности около мистериозната смърт на 35-годишния изпълнител да бъдат проучени, пише Блиц.

Реклама

5 коментара към “Попфолк певецът Ангел издъхна в болница от COVID”

  • Ангел, почивай в мир! Няма да забравим твоята харизма, смях, добро настроение, ведър поглед, прекрасна усмивка. Бях потресена от тази скръбна новина! Още отказвам да повярвам, че този млад човек го няма сред нас и няма да се върне. Андреа днес пусна дует с Ангел по случай нелепата му смърт. Заглавието на новия дует е АНГЕЛ.
    Колко жалко, че Ангел вече го няма за да чуе новия дует с Андреа. Дано да бъде на по-добро място.

  • Гери каза:

    Останах без думи, като разбрах за това. Надявам се, случая да се разнищи, защото доколкото разбирам, той е бил до последно добре и е оздравявал в болницата! Съболезнования на цялото му семейство! Почивай в мир!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!