Поли Паскова свали 12 килограма с фитнес

Фолклорната звезда Поли Паскова, която е и бивш баскетболен национал, се завърна към спорта след  дългогодишно прекъсване и раждане на три деца.

С 5-месечни тренировки във фитнеса 4 пъти в седмицата тя успя да свали цели 12 килограма и да се подготви за предстоящото национално турне в най-големите градове на България. То е част от Бизнес форума на сп. БИЗНЕС КЛУБ – „Силни региони за силна икономика“.

Певицата вече е в перфектна форма, а личният й инструктор не крие възхищението си от нейните добри и бързи резултати, които са плод на двигателната култура и мускулната памет.

„Чувствам се мотивирана и все по-тонизирана, което води до повече ефективност в работата ми“, споделя Поли Паскова. Макар че сега е професионална певица, преди години тя е достигнала върхове и в спорта. Сред постиженията й са четвърто място на европейско първенство, с 24 точки средно на мач, в елита  на българския баскетбол от  най-силните години на женското  баскетболно първенство.

Певицата, която е на прага на издаването на своя 16 албум и с два български албума в Сърбия, слага преди години край на спортната си кариера, заради травма с две тежки операции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!