Поли Паскова за юбилея си: Най-важното е да извървиш пътя си достойно

Поли Паскова празнува юбилей на 22 юни. Обичаната фолклорна певица посреща празника си с усмивка и позитивно настроение, защото може отново да радва с песните си от сцената своите многобройни почитатели.

“Най-важното е да извървиш пътя си достойно, да простиш грешките си и да се стремиш да не ги повтаряш, както и какво оставяме след себе си и какво сме посели. Аз съм спокойна, че освен три деца, оставям на България и национално културно наследство с моите 18 албума до момента“ – споделя тя пред “Телеграф“.

През 2021 година Поли Паскова ще осъществи и големия си юбилеен концерт, който бе предвиден за 2020 година, но поради пандемичната обстановка в страната бе отложен.

С този спектакъл звездата на българския фолклор ще отбележи своя 20-годишен юбилей на музикалната сцена. “20 години живот с песен“ ще представи на публиката 18-тия албум на Поли Паскова “Празнувай с мен“, както и най-хубавите й песни през годините.

Телевизия “Планета Фолк“ ще излъчи рубриката “Музикален пъзел“ от 17:30 часа с гост Поли Паскова, а от 19:30 в ефира на музикалния канал ще бъде представена най-новата й фолклорна програма “Празнувай с мен“.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!