Поли Генова: Много трудно е да одобриш партньора на детето си

Поли Генова споделя в телевизионен ефир, че има подкрепата на цялото си семейство. „Цялото ми семейство винаги са вярвали в мен, но в преломния момент, в който едно дете приключва началното си образование, аз настоявах да уча в музикално училище. Баба ми се застъпи за мен” – разказва тя в студиото на „Тази събота”.

Звездата на БГ музиката споделя още, че именно баба й я е научила на самодисциплина.

„Тя ме научи на дисциплина. От нея съм научила, че трябва да бъда много отговорна” – подчертава тя.

„Първият ми спомен е от една приумица на майка ми, които е искала да ме прави манекен – 90-та година ме е завела на първия конкурс „Минимис България”. После ходих и на курсове за модел” –  разказва спомените си хитовата изпълнителка.

На абитуриентската си вечер в дискотеката пък мислели Поли Генова за булка – защото била с бяла рокля.

Звездата, която сега е треньор в „Гласът на България“ подчертава, че най-големият ѝ фен е нейният дядо.

Поли разкри и малко подробности около човека до нея, с когото е около година. Близките й вече го познават.

„Не е лесна комуникацията между тях, защото той не е българин. Мисля, че те го допуснаха, което не се случва лесно, особено за баща ми е най-трудното, защото аз съм момичето и съм единствено дете. Това сигурно е много трудно – да може да одобриш партньора на детето си. Аз съм потайна като цяло, дори и пред тях. Някак си се опитвам да ги предпазя.  Важно е това, което знаят, да са спокойни“ – споделя тя.

На този етап казва, че е много рано за следваща по-сериозна стъпка в личния й живот: „Скоро ще стане една година откакто сме заедно“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!