Пленителна испанска авантюра за Кали

Красива есенна приказка в снимки зарадва почитателите на Кали в Instagram. Мястото, до което този път певицата разходи виртуално феновете си, е Барселона.

Градът неслучайно си е спечелил слава на един от най-харесваните и посещавани в Европа, защото може да предложи на всекиго по нещо. Сред емблематичните забележителности, които разкриха очарованието си пред звездата на “Пайнер“ е Катедралата “Саграда Фамилия” – едно от уникалните културни богатства не само на Испания, но и на Стария континент.

Впечатленията си Кали обобщи с цитат на Ралф Емерсън: “Да обичаш красотата е вкус. Да създаваш красота е изкуство.”

Известна е слабостта на певицата към Родината на Сервантес, която я подтикна да научи и испански език, та дори и да направи песен, в която пее на него.

“Копие” запечата тази страст на изпълнителката и успя да очарова и нейната публика. Кали вече е в България и предстои да отправи музикален поздрав към феновете си в Пазарджик, в петък, както и към тези в Девин – на 30-ти ноември, съобщават от Планета ТВ.

1 коментар към “Пленителна испанска авантюра за Кали”

  • КрантЪ каза:

    Много готина и лъчезарна жена. Един истински артист и човек, в който ако се заслушаш можеш да научиш много.Винаги гледам и слушам с огромен интерес интервютата с нея. А за купон да не говорим, една от малкото, която се раздава на МАХ и владее публиката със силно присъствие на сцената, на която се изявава.

    Една препоръка към Сигнал.Бг : Поканете я в „Отрик микрофон“, одавна не е имало интервю с нея, а се събраха доста нови песни. Ще бъде интересно за всички нас.
    Поздрави и успешен ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!