Планета HD празнува юбилей с два големи концерта

Планета HD отбелязва 10-тата си годишнина. Телевизионният канал бе първият български в High-definition формат, излъчващ изцяло собствена продукция.

Музикална компания “Пайнер” се подготвяше за това предизвикателство като успя да заснеме доста видеоклипове в различни музикални жанрове в този иновативен формат за времето си. Днес “Пайнер” и “Планета” също са в крак с новостите в световен мащаб и от 2014 г. цялата продукция се снима в Ultrа High-definition – 4K резолюция.

Този уикенд зрителите на музикалния канал ще си припомнят един спектакъл, оставил следа в музикалния живот. “17 мига Планета” събра най-обичаните и популярни изпълнители в зала “Арена Армеец” на 4 декември 2018 г. Шоуто бе наистина впечатляващо, зрелищно, пищно и провокативно.

Меломаните отново ще се насладят тази феерия от звук и светлина в петък, събота и неделя. Началният час на шоуто е 21:00 часа по “Планета” и от 23:00 часа – по “Планета HD”.

Концерт ще бъде излъчен и в програмата на телевизия “Планета Фолк” и той ще бъде посветен на 24 май – най-светлият български духовен празник. В ефир ще бъде показан спектакълът на Поли Паскова  “Аз съм, Българийо, твоя дъщеря”.

През пролетта на 2018 г. фолклорната певица събра почитателите на народните ритми, за да пеят и да се веселят заедно с хубави песни и танци. В петък, събота и неделя от 19.30 часа отново ще се докоснете до емоциите в залата и силата на българския фолклор.

Специално за 10 години телевизия Планета HD и Денят на българската просвета, култура и на славянската писменост в ефира на медията ще има тържествена заря. С обичаната мелодия “Телевизия Планета” зрителите ще видят фойерверките, които “Планета 4K” засне специално за годишнината.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!