Планета ТВ със специална изненада за Глория

Глория изпраща емоционална, незабравима и успешна година. За предизвикателствата и хубавите моменти, които й предложи 2018-а певицата разказва пред мениджъра на телевизионните канали с марката “Планета”д-р Хари Янакиев. С него през септември летяха за Париж, където създадоха музикалното бижу, наречено “Любовта настоява“.

“Аз ти благодаря че се отзова на моята покана. Имах лични ангажименти в Париж и покрай тях реших да заснема и голяма част от кадрите за баладата “Любовта настоява“ и така се случи, че те поканих. Ужасно много исках да дойдеш с мен. Ти имаш толкова огромен опит, пътували сме къде ли не, правили сме какви ли не документални филми и за мен бе огромно удоволствие и чест. Ние сме и приятели, и освен, че толкова години работим в телевизия “Планета“, съчетахме полезното с приятното. Това мое гостуване се превърна и в много приятна работа. Мисля, че свършихме перфектна работа и “Любовта настоява“ ще остане нещо като Ода за любовта, както се изразява режисьора Ивайло Спасов” – казва певицата.

Д-р Хари Янакиев разкрива, че телевизия “Планета“ е подготвила и изненада за Глория. Ще има още един клип на една от нейните прекрасни балади, върху непоказвани до момента кадри от Париж.

“Искрено ще се радвам нашите зрители и почитатели да останат доволни от това, което сме направили. Аз съм влюбена в песента “Любовта настоява“ и винаги съм си представяла, че тя ще бъде снимана в Париж. По един или друг начин мечтите се сбъдват и ние го осъществихме благодарение и на теб“ – подчертава тя.

В “Звездно“ Глория потвърждава от първо лице и новината, че през 2019-а година ще се появи нейна биография.

“Има още доста неща да се коригират. Още доста редакция да се прави – неща да се добавят. Бих искала да бъда максимално изчерпателна, а книгата да бъде поднесена максимално лесно за четене, да бъде интересна и на хората да не им се иска да я пуснат, като започнат да я четат. Всъщност това ми е целта“ – завършва певицата.

3 коментара към “Планета ТВ със специална изненада за Глория”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!