Планета ТВ към най-славните години на попфолка

Този телевизионен уикенд за зрителите на Планета ТВ се очертава да бъде много вълнуващ. Те отново ще могат да си припомнят емоциите, които владееха сцената на две от големите музикални събития в попфолка.

В съботната вечер от 20.00 часа телевизия “Планета” е решила да ги зарадва с най-доброто от концерта “10 години Планета”. 10 емоционални години – така феновете определиха първото десетилетие на телевизия “Планета”.

През тези 10 години имаше много хубави мигове, родиха се много прекрасни хитове, изгряха много звезди на музикалния небосклон на България. Със сигурност първите 10 години на “Планета” са паметни, защото с песните и клиповете на музикалната телевизия израсна цяло едно поколение.

В неделната вечер програмата на “Планета” / “Планета HD” ще ни върне към лятото на 2009 година и избрани моменти от турнето на лятото – “Планета Дерби 2009”.

От Монтана до Благоевград премина музикалното торнадо на “Пайнер” и събра на площадите хиляди зрители. Тогава всички пееха: “Идва лято, идва и морето. Всеки казва: Хайде на турнето!”.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!