„Планета“ с изненада за рожденичката Росица Пейчева

Росица Пейчева е звездната рожденичка от музикална компания “Пайнер” на 5 август. Певицата от ранни зори получава многобройни поздравителни честитки от роднини, приятели и почитатели, които вече направиха деня й много специален.

“Честит рожден ден, мамо! Знам, че каквото и да правиш в живота, то винаги е за добро, защото каквото правеше за мен, беше за добро и ти благодаря. Продължавай да сееш добрини и да правиш света по-красив! Обичам те – написа нейният син Димитър, а дъщеря й Мироана също успя да я разчуства със своето признание – Гордея се! Гордея се с теб, с красотата ти, с таланта ти, с човечността ти, гордея се с успехите ти, с песните ти, с делото ти като майка! Сигурно звучи префърцунено, но ти си МАЙКА за пример. Мамо, обичам те! Ти си моят неповторим и недостижим ГЕРОЙ!”

Телевизия “Планета Фолк” също е подготвила специален подарък за именитата певица. Тази вечер от 19.30 часа ще се излъчи новата фолклорна програма на Росица Пейчева със заглавие “Родопски полъх”. Тя включва трите народни мелодии – “Снощи се Донка годила”, “Борен, борен, зелен борен” и “Сьоднал ми е млад терзия”.

Режисьор, сценарист и оператор на клиповете е Радослав Георгиев. Ще бъде излъчена и песента, в стил градски шлагер, “Прегръдка”. За първи път в този клип изпълнителката се появи с новата си визия, която истински допадна на нейните многобройни почитатели, които я поздравиха за промяната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!