„Планета“ със специален жест към рожденичката Галена

Галена празнува рожден ден на 21 май. Празникът е повод хубавото настроение да завладее не само нея и семейството й, но и многобройните й почитатели.

Телефонът и официалните профили на звездата в мрежата буквално прегряха от желаещи лично да я поздравят и да й отправят сърдечни пожелания за здраве и много радост. Вълнуващите празнични емоции за певицата започнаха още в полунощ, защото тя бе специален музикален гост във варненски клуб.

Много изненади и поздрави заваляха към Галена, а тя не скри своето вълнение и радост. Парти емоциите за рождения ден на обичаната попфолк звезда със сигурност ще продължат и тази вечер, но как ще отбележи рождения си ден изпълнителката, засега тя не издава.

Галена: В любовта рано или късно нещата винаги опират до скандал

Със сигурност до нея ще бъде семейството й, което е нейната най-голяма сила и опора през годините. Телевизия “Планета” също има изненада за Галена и нейните фенове днес – в ефира на музикалната медия от 20:00 часа ще бъде излъчена бляскавата промоция на албума “Официално забранен”, а за най-нетърпеливите, тя вече е достъпна в канала PlanetaOfficial в YouTube.

Реклама

1 коментар към “„Планета“ със специален жест към рожденичката Галена”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!