„Планета“ със специален жест към Анелия

Планета ТВ посвещава този уикенд на Анелия. Зрителите ще си припомнят един концерт от есента на 2012 година, който се превърна в истинско събитие за времето. “Анелия – 10 години на сцената” представи най-големите хитове на певицата от началото на нейната музикална кариера.

Шоуто, което звездата направи в зала 3 на НДК бе сред най-обсъжданите събития. Почти цяла година феновете тръпнеха в очакване да видят своята любимка в целия й блясък и тя успя да надмине техните очаквания.

От 20.00 часа тази събота и неделя телевизия “Планета / Планета HD” отново припомня завладяващата емоция. Началото на шоуто бе поставено с песента “Така ме кефиш” под съпровода на Дани Милев бенд. В спектакъла Анелия поднесе голяма част от песните, оставили силен отпечатък в кариерата й – “Проба-грешка”, “Единствен ти”, “Раздялата”, “Само мене нямаш” и др.

“Този концерт е най-вълнуващото събитие за мен тази година. Щастлива съм от това, че ще сбъдна мечтата си да представя песните, които хората обикнаха през годините и то по начин, който публиката заслужава”, сподели тогава изпълнителката.

За юбилейния си концерт Анелия бе поканила на сцената и своите дуетни половинки – Илиян, Миро и Гъмзата, с които представиха обичани от публиката песни.

В интервю малко преди началото но концерта тя сподели: “За мен е чест, че толкова много хора подкрепят песните ми и мен самата. Публиката е най-добрият коректив за това как сме си свършили работата. Истинско предизвикателство е да представим абсолютно на живо с наистина ефектна сценография най-доброто от това, което съм поднасяла на публиката в своята музикална кариера”.

След концерта журналистите бяха категорични, че славата не е главозамаяла звездата и тя продължава да работи упорито. През 2012 година те предвидиха, че ако поддържа това темпо, със сигурност ще празнуваме и “Анелия – 30 години на сцена”.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!