„Планета“ стартира нов телевизионен канал

С вяра, надежда и много любов в днешния празничен ден телевизия “Планета” стартира експерименталното излъчване на своя нов телевизионен канал Planeta 4K.

Съдържанието на програмата ще бъде изцяло в Ultra HD 4K резолюция. Така новата телевизия ще стане първата в България и на Балканите, която ще предложи на своите зрители изживяване с най-доброто качество.

От своето създаване през 2001 г. телевизионните канали с марката “Планета” са се отличавали с перфектното качество на картина и звук. Преди 10 години “Планета” създаде първия български телевизионен канал “Планета HD”, който се оформи като един от пилотните проекти в този телевизионен стандарт.

„10 години по-късно, High Definition телевизията не е иновация, а закономерност, затова желанието ни е да приемем ново предизвикателство и да създадем първия в България телевизионен канал в Ultra HD 4K формат с изцяло собствено съдържание. За целта вече сме подали необходимите документи в СЕМ и очакваме тяхното решение, за да стартираме цялостната програмна схема.

“Пайнер Медиа” ООД е готова да стартира телевизионния канал Planeta 4K, защото разполага с достатъчен обем оригинална собствена телевизионна продукция в Ultra HD 4K формат. От 2014 г. всички нови видеоклипове на телевизия “Планета” се заснемат в Ultra HD 4K формат и вече може да предложим разнообразна и пълноценна телевизионна програма. Неслучайно и слоганът на Planeta 4K е “See The Music / Виж музиката”, защото с новия канал зрителите ще почувстват със сетивата си телевизионното качество, което заслужават. Търсете националния музикален канал Planeta 4K при Вашия доставчик на телевизионно съдържание“ – съобщават от музикалната медия.

3 коментара към “„Планета“ стартира нов телевизионен канал”

  • Ххаха каза:

    А някой фирми даже нямат и един канал 😂😂други пък имат ама не си плащат за разпространение … трети пък нямат продукция …Аматьори !!! БРАВО НА ЧИЧО МИТКО ХУБАВО ЧЕ Е ТОЙ ДА ОТСРАМИ ЧАЛГАТА С ИНОВАТИВНОСТ !!!

  • Безпристрастен каза:

    Беше очаквано след като години наред Планета 4K беше само playlist в YouTube, напълно логично бе да имаме възможност да гледаме като канал. Хем, бройка за тв доставчиците..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!