„Планета“ пусна филм за 50-ия рожден ден на Есил Дюран

“Аз съм роза, но имам и бодли” е заглавието, което Есил Дюран би избрала за историята на своя живот. Така се казва и музикалният филм, който телевизия “Планета” посвети на юбилея на певицата. Есил Дюран отпразнува своя рожден ден с пищно парти в известно столично заведение. Приятели, колеги, състуденти и музиканти бяха сред гостите на празника на певицата, а от “Пайнер” да поздравят рожденичката дойдоха Славка Калчева, Гергана, Ивана и нейната дъщеря Теодора.

“През цялата година се опитвах психически да се подготвя да посрещна този юбилей, така – с гордо вдигната глава, без капка притеснение. Обикновено суетните жени се притесняват да празнуват такъв юбилей. Искат да остане тайна, че стават на 50 години. В крайна сметка ние сме съвременни жени – работещи, еманципирани, уверени. Справяме се с толкова много ангажименти и сме някак равнопоставени с мъжете. Аз не мога да разбера защо трябва да кокетничим излишно и да си крием годините. Аз имам една хубава приказка, която съм я подкарала напоследък: “По добре да съм на 50, отколкото никога да не стана. Да сме живи и здрави всички, да станем на 50, да станем на 60, на 70, на 80… колкото Господ е отредил! Да сме щастливи по този дълъг път, да сме доволни, да сме добри, да сме изпълнени с любов, за да я раздаваме наоколо! Да пръскаме любов”, казва певицата пред камерата на “Планета”.

Есил Дюран се раздели с „Пайнер“

Голямата изненада за всички присъстващи на юбилея беше премиерата на новия клип на Есил Дюран “Родина”, по текст на Павел Матев и музика на Янко Миладинов, който беше сред гостите. С този проект певицата отбелязва и една друга годишнина, 30 години от най-драматичния период в нейния живот, когато заминава със семейството си в Турция:

“Оказа се, че човек няма друга Родина, освен тази, в която се е родил и израснал, и това бяха най-тъжните и тежки три месеца и половина в моя живот. Любовта ми към България се засилваше с всеки ден, защото когато я загубиш, тогава разбираш, какво означава тя за теб.”

Есил Дюран казва още, че животът я е научил, че когато вървиш през него с усмивката си, той ти подарява страшно много блага.

“Когато си добър и даваш любовта си, и обичта си, и доброто си отношение на хората – такова, каквото искаш да имат към теб, ти получаваш страшно много, толкова много, че понякога имам чувството, че сърцето ми не го побира.”

1 коментар към “„Планета“ пусна филм за 50-ия рожден ден на Есил Дюран”

  • Gear каза:

    Хем се е разделила с Пайнер хем филм й правят странно ? Камелия и Андреа директно ги отписаха,а за тази документален филм се прави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!