“Планета на 18“ – ефектно шоу и много вълнуващи моменти със звездите

Тази вечер Пловдив посреща звездите на музикална компания “Пайнер“ по повод концерта по случай 18-тия рожден ден на телевизия “Планета“. Музикалната медия изгради своя собствен облик през годините, а зрителите й първи имат възможност да чуят и видят актуалното в света на модерната българска музика.

Празникът ще бъде незабравим и изпълнен с вълнуващи моменти с любимите изпълнители от синия екран. Те вече са в Пловдив, а в зала “Колодрума“ тече трескава подготовка за началото на пищния спектакъл.

Рожденият ден на медията ще започне с един истински “Рожден ден”, новия хит на Ванката, който преди дни имаше премиера в PlanetaOfficial и се радва на голям интерес.

Тази година отново ще има пироефекти, много светлини и оригинални хореографии, създадени специално за случая от балетите Fame и New Ex.

Изпълнителите също са се постарали да създадат ефектно шоу за своето представяне. Началото на спектакъла “Планета на 18“ ще бъде дадено точно в 19:00 часа.

4 коментара към ““Планета на 18“ – ефектно шоу и много вълнуващи моменти със звездите”

  • Van каза:

    Какво шоу със „звездите“. Бяхме там и за първи път ми се искаше да си тръгна в началото. Няма как една Анелия, Галин да направят един концерт. Радвам се, че г – н Димитров е бил там, за да види на живо „заспалата“ публика гледаща без интерес този „концерт“. Няма как да има рижден ден на Планета без имена като:ПРЕСЛАВА, ИВАНА, ДЖЕНА, ГАЛЕНА, ГЛОРИЯ. Да ми излизат със становище, че било концерт за промотиране на нови изпълнители, ще ме прощават, но ние бяхме измамени. Купуваш билет, заради големите имена и след седмица, две обявяват че няма да се появят. Нямаше капество, пълен потрес….. Да му е честито, сам ще ходи да си гледа новите имена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!