“Планета” и “Планета HD” с нова програма

Телевизионните канали обявиха старт лятната програмна схема

Настъпи астрономическото лято и това даде старт на лятната програмна схема на телевизионните канали “Планета” и “Планета HD”. В най-топлите месеци през годината меломаните ги очакват горещи хитове и много емоции с тях, съобщават от музикалния канал.

С лятно настроение са и телевизионните заставки, с които ще бъдат маркирани видеоклиповете на звездите на “Пайнер”, а такива това лято ще има в изобилие. Мария вече представи своята заявка, “Чувал ли си за такива”, облечена в червено. На този цвят заложи и Соня Немска в “Тя е Топ”. И двете ленти са заснети в съседна Гърция, но родното Черноморие също предлага красиви гледки, които сме сигурни, че скоро ще видим на телевизионния екран.

 

И щом е лято не може без слънце, плаж, море и много щури нощи. Зрителите на “Планета” и “Планета HD” вече са се уверили, че с най-голям потенциал за приза Летен хит имат клиповете, заснети край морския бряг. Брилянтни примери за това са “Стара каравана” на Галена, “Leila Pala Tute” на Устата заедно с Анелия, Деси Слава и Преслава, “Тук жена му пази” на Преслава и Джена, както и “Коя” на Джена.

“Температура” на Теди Александрова, Борис Дали и DJ Живко Микс нажежи страстите до червено, а същото направиха още Галин с “На Египет Фараона” и Фики с “Бум.

Запомнящи се морски клипове, донесли много емоции на феновете, са още “Гот ми е” на Анелия, “Гледай да не бъркаш” на Деси Слава, “При теб ми е сърцето” на Малина, “За контакти” на Цветелина Янева, “Смелите си имат всичко” на Емилия и др. Сто процента и Лято 2018 ще ни подари хитове, които ще останат във времето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!