Песни на родна звезда звучат сред плажуващите в Тайланд

Народна музика в изпълнение на Дения Пенчева звучи в Тайланд

Дения Пенчева се отдаде на заслужена едномесечна почивка в Тайланд и Малайзия.  Това стана веднага след излизането на последния й сингъл „Брала мома ружа цвете“ и множеството концерти през последните месеци,

Първите дни дамската компания посвети на разглеждането на столицата Банкок.След това се отправиха към екзотичния остров Ко Липе, където продължават да се радват на слънце, пясък, ежедневни тай масажи и изключителна местната кухня.

„Още с пристигането, персоналът на хотела разбра, че съм певица име помолиха за диск с моя музика. След като им подарих последния си албум, те започнаха да го пускат всяка вечер. Оказа се, че досега не бяха чували българска музика. Видимо много им хареса, защото продължават да пускат диска всеки ден “ – споделя Дения.

Като поддръжник на здравословното хранене, певицата залага изцяло на плодове и морска храна, които са в изобилие на екзотичния остров в Тайланд.

„Чувствам се страхотно, заобиколена от вкусна, свежа и доста пикантна храна“ – разказва тя. С почивката и отърсването от натовареното ежедневие, изпълнителката влезе и в перфектни мерки.

След островите Ко Липе и Ко Панган, женският екип ще покори и Малайзия, където певицата ще продължи да трупа тен, да се гмурка и да се наслаждава на времето, споделено с приятелки.

„Прекрасно е да почиваш в компанията на любими хора, да се презаредиш със страхотни гледки и да запечаташ уникални спомени“ – споделя звездата.

„Това райско кътче, ме зарежда с много творческа енергия и хубави спомени, а когато това става и под звуците на мои парчета, ме кара да се чувствам готова за нови предизвикателства“ – казва още тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!