Пепи Христозова с ново начинание и нови проекти

Пепи Христозова, нейната сестра Таня Христозова и музикантът Иво Моллов – Гугутката тази есен поставят ново начало в своето образование. Те записаха магистратура в Югозападния университет “Неофит Рилски“ в Благоевград. Избраната от тях специалност е Медии, продуцентство и бизнес, с което дават заявка, че имат амбиции в тази посока.

“Родителите ни винаги са ни повтаряли, че който учи, той ще сполучи. Затова ние продължаваме напред! Обещавам по-малко да “преписвам“ от сестра ми, която винаги е била по-учена от нас двете“, споделя с усмивка Пепи Христозова.

Певицата е дипломиран бакалавър по музикална педагогика в АМТИИ – Пловдив, а сестра й Таня е магистър от СУ “Св. Климент Охридски“.

След премиерата на 4 нови заглавия в ефира на телевизия “Планета Фолк“ и в официалния канал на медията в YouTube – Planeta Folk Official тази есен, Пепи Христозова подготвя изненада за почитатели на българския фолклор.

Днес тя снима клип с режисьора Радослав Георгиев на най-новата й авторска песен “Ангел и закрилник“. Мелодията, по музика и текст на Пепи Христозова, е с послание към майката и бащата, а самата тя я посвещава на своите родители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!