Пепи Христозова представя трапеза за Бъдни вечер, която съчетава старите традиции и идеи от съвремието.
Според нея освен това, което знаем от нашите баби и майки, имаме нужда и от нови идеи, а за да научим как да се усъвършенстваме и да бъдем още по-добри и по-различни от предната година. В “Бащино огнище“ тя ни среща с шеф-готвач Венцислава Вирчева, която определено има с какво да изненада зрителите.
“Краят на декември е любимото ми време. Онова време, в което очакваме Нова година с надежди за по-добро и светло бъдеще. Тогава всички ние честваме едни от най-големите Християнски празници – Бъдни вечер и Коледа, а в края на декември съм се родила и аз“ – споделя певицата.
Изпълнителката разказва, че в своето семейство имат традиция – в питката за Бъдни вечер, нейната майка слага една сребърна паричка.
“Всеки иска да открие тази паричка в своето парче от питката с надеждата за повече здраве и благополучие през Новата година“ – разказва тя.
Пепи Христозова споделя, че в последните дни от годината има още няколко творчески ангажименти, а особено вълнуващо за нея е предстоящото й гостуване в Памплона, Испания, където на 23 декември има концерт пред българската общност.
“Заедно с нашите сънародници ще се повеселим, ще си направим една хубава българска вечер. От сърце ще им изпея всички песни, които пожелаят. Сигурна съм, че ще се прибера в България, заредена с нови сили за творчество и работа през Новата година“ – казва тя.
Последвайте ни за актуални новини в Google News