Пепи Христозова и Здравко Мандаджиев се събраха

Пепи Христозова и Здравко Мандаджиев се събраха навръх 12-ия рожден ден на телевизия „Планета Фолк. Двамата изпълнители изненадаха почитателите си дуетна песен. Видеоклипът на “Стани, стани, Тодоре” излиза и по повод големия празник Тодоровден. С много настроение и позитивен заряд е изпълнена тяхната интерпретация на популярната и обичана от поколения мелодия.

Изпълнителите споделят, че са пресъздали песента с много желание и вяра, че тя ще допадне на почитателите им, а специална благодарност отправят към Ангел Малаков, създал за тях нов, оригинален аранжимент на “Стани, стани, Тодоре“.

Пепи Христозова и Здравко Мандаджиев споделят, че без участието на музикантите Александър Сашев, Цеко Памуков, Десимир Димитров и Силвестър Матеев, изпълнението им няма да е толкова въздействащо и изказват своите адмирации и към тях.

Режисьорът Петьо Картулев за дни създава красивия видеоклип, с който песента днес достига до зрителите на “Планета Фолк“. Видеото е заснето в с. Добралък. Хореографията е дело на танцово шоу “Кабири“.

Това е първият официален съвместен проект за Пепи Христозова и Здравко Мандаджиев, но като възпитаници на музикалното училище в Широка Лъка и колеги в “Пайнер“, двамата неведнъж са се изявявали в дует на сцената. Те искрено вярват, че и занапред им предстоят общи концерти и нови съвместни песни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!