Пепи Христозова за най-важното в живота си

Пепи Христозова споделя, че в първите месеци на 2021 година се чувства заредена с много нови сили и идеи. През изминалата година, която бе различна за всички, изпълнителката е успяла да прекара повече време с близките си и това й е позволило да разбере, че именно те са най-голямата й сила.

“Ако трябва да съм честна, музикалните срещи с публиката много ми липсват, но тъй като отдавна не бях си взимала ваканция, някак си тази пауза от динамичния живот, който водим, ми се отрази добре. Имах възможност да бъда с близките си, да обмисля добре новите проекти, които подготвям, и днес мога да кажа, че разбрах, че семейството е моята сила и моята крепост… Близките ни са тези, които могат да ни помогнат и в добро, и в лошо, и могат истински да се зарадват на успехите ни. За мен те са най-скъпите ми хора“ – разказва певицата пред blitz.

Пепи Христозова е благодарна на Господ за всички добри хора, които са около нея, а в това число включва и почитателите си, които не спират да я подкрепят през годините. А те вече са 12 като изпълнител на музикална компания “Пайнер“.

Звездата на българския фолклор неведнъж е казвала, че в творческо отношение предпочита да акцентира на авторските композиции, но не може да отдели нито една от другите.

“Много обичам народната музика и всяка песен съм я създала с голяма любов, всяка от тях е свързана с лично преживяване. Скоро ще издам книжка, подготвям текстовете и музиката, искам да ги събера и в музикален диск. Мога да се похваля, че в албумите си предимно съм включвала мои авторски песни и се радвам, че те са над 30. Щастлива съм, че са харесвани и предпочитани от моите почитатели. Явно с песните си съм успяла да спечеля хората“ – откровена е Пепи Христозова.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!