Певица на Слави Трифонов се омъжи за депутат/ ВИЖ

Една от любимите вокалистки на шоумена и политик Слави Трифонов мина под венчило. Лилия Стефанова от „Ку-ку бенд“ се омъжи в пълна тайна.

Красивата певица каза „да“ на друг не по-малко известен член на екипа на Слави Трифонов – депутата от Пловдив и бивш репортер на телевизия 7/8 Станислав Балабанов.

Досега никой не знаеше за връзката между двамата, която завърши с клетва за вечна вярност в началото на година. Певицата е в бяла рокля с фина дантела и прекрасно кожено палто в същия цвят, но без було. Заменят го нежни цветя в косите, докато Балабанов е заложил на класиката – черен костюм, съобщава Hotnews.bg.

Двамата са си разменили класически халки и са сключили и църковен брак.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ?Liliya Stefanova? (@liliya_stefanova)

Не е ясно дали Слави Трифонов е бил сред гостите. Стефанова е негов дългогодишен кадър от 2012 година. Родена е на 22 март 1990 година в Благоевград. Отгледана е в духа на религията и обичаите, тъй като баща й е свещеник, а майка й – секретар на църковно настоятелство, така че нищо чудно татко й да я венчал в някоя от църквите в региона.

Това обаче не означава, че родителите й нямат реален поглед за нещата и не подкрепят таланта на своята дъщеря. Напротив. Именно те са хората, които я насочват към музиката още в ранна възраст и я записват да пее в детски хор.

Средното си образование Лили получава в училище с музикална паралелка в родния си град с профил народно пеене. След това завършва Музикална академия „Музикални хоризонти“ в Гърция. Завършила е „Поп и джаз пеене“ в Националната музикална академия. Лили става част от „Ку-ку бенд“ след като отпада от кастингите на „Гласът на България“ и е поканена от екипа на шоуто.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Stanislav Balabanov (@balabanov_88)

Много по-отскоро в екипа на Трифонов е мъжът й, който проби като напорист репортер на телевизията на шоумена и намери място в депутатските листи на всичките три парламента в последните месеци. След оттеглянето на сценаристите Ивайло Вълчев и Филип Станев и заради невъздържания Тошко Йорданов, той все по-често се изявява като говорител на групата на „Има такъв народ“ в парламента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.