Певица на „Пайнер“ показа бебето си / ВИЖ

Биляна от Трио Сопрано показа своето бебче. Малката Емма се роди на 23 април и вече е на три месеца. Сега певицата споделя със своите последователи в Instagram снимка от семейния албум, направена от щастливия татко Любомир Джалев.

Биляна Андрончева галено нарича своята Емма „Мини звездичка“, защото очичките й блещукат като звездички. Съпруга си се грижат заедно за своята дъщеричка и са напълно заменяеми, понякога на помощ идват и бабите.

“За първи път ги оставих сами, когато преди месец се върнах на работа. Мъжът ми се обади и ми каза, че Емма му е спретнала 12-часово купонче, гарнирано със сълзи, но накрая всичко завършило благополучно, защото се изтощила и заспала. Все пак тя е негово умалено абсолютно копие и всичко й е простено” – разказва певицата.

Биляна признава, че не е усетила как са минали тези три месеца. С всеки нов ден се чувства все по-уверена в ролята на майка и засега успява с лекота да съчетава майчинството с работните си ангажименти.

С Петя Вардева и Габриела Пеева от Трио Сопрано се надяват тази странна 2020-та година да не поднася повече изненади и вярват, че следващата година ще ни донесе здраве и по-добри дни.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!