Певица на Ара Мюзик влезе отбора на Галена с хит на Деси Слава/ ВИЖ

Василиа Петрова избра Галена за свой треньор в „Гласът на България“. 18-годишната Василиа е сред младите надежди на българската музика. А в Кюстендил тази неделя беше празник, защото участник от „столицата на черешите“ продължи напред в рейтинговото музикално шоу.

Гласовитата изпълнителка впечатли всички треньори, а и зрителите на bTV със собствена версия на песента на Деси Слава „Бели нощи“.

Освен ангелогласна певица, Василиа плува от дете, от месец учи Педагогика в Националната спортна академия, носителка е на цели 5 награди от  конкурса „Пирин фолк“, пяла е на една сцена с треньора, който избра за ментор, а именно Галена.

Василиа Петрова е новото лице на Ара Мюзик

Василиа Петрова покорява с лекота всяка сцена на която се качи, показателно за това е огромната и колекция от златни медали, първи места, призове, Гран При и специални награди, които безапелационно завоюва. Участва и в редица благотворителни концерти.

Освен народно пеене, обича да танцува и е част от ТФ,, Партньори” – гр. Кюстендил, с които заедно прославят магията на танца и радват хората в България и по света.

Неизменен гост на концерти, празници и събития в родния ѝ град.

Четири години подред печели едногодишна стипендия за даровити деца на Министерството на културата.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!