Певец на „Пайнер“ изпрати абитуриентите си трогателно изпълнение

Фолклорният певец Здравко Мандаджиев, който е и преподавател в  СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Пловдив, изпрати своите абитуриенти по нетрадиционен начин.

Класният на 12. Б увери написа емоционално послание в социалната мрежа като обърна внимание, че те често ще се връщат в ученическите си години, които остават най-безгрижните, истински и щастливи.

Той ги изпрати и с вечния хит „Клетва“ от култовия български филм „Вчера“.

Ето какво написа класният ръководител на своите възпитаници, които поемат по пътя на живота, всеки в избраната от него посока:

Мили мои, момичета!
Преди 4 години прекрачихте прага на нашето училище и сбъднахте една своя мечта, а днес е денят на раздялата. Ден на тъга, равносметка, но и на вълнение и трепет от неизвестното, защото тръгвате напред към един непознат свят.
Знайте, че и където да ви отведе животът в мислите и спомените често ще се връщате към ученическите си години, защото те си остават едни от най безгрижните, истински и щастливи.
Тук беше началото на нелекия път на вашата професионална реализация и успехи, един успешен старт в света на танцовото и музикално изкуство. Тази магия докосва душите и прави живота по цветен и красив! Музиката и танците са отдаденост и съдба!
Аз съм уверен, че ще се справите с всяка трудност, защото сте талантливи, умни и добри.
Запазете младежката си искренност и оптимизъм и не спирайте да се развивате и усъвършенствате, за да успявате във всичко, към което се стремите!От сега нататък вие решавате как да живеете! Правете го без страх за бъдещето, бъдете силни, упорити и постоянни, за да сбъдвате мечтите си със самочувствие и достойнство.
Изпълвайте дните си с музика, сбъднатост, цветове, с чуства и незабравими преживявания. Разперете крилете си! Бъдете силни, мъдри, търсещи! С воля, увереност и оптимизъм постигайте целите си.
Никога не забравяйте, мили мои, че в училището на живота няма ваканция и от вас се изисква да сте силини, уверени, упорити, отговорни!
Аз вярвам във вас! Вие ще успеете! Бъдете себе си и най- вече стойностни хора! Орисвам ви с много обич, мъдрост, подкрепа и вяра!
На добър път в истинския живот!

Реклама

12 коментара към “Певец на „Пайнер“ изпрати абитуриентите си трогателно изпълнение”

 • Таня каза:

  Ти си напълно безкритичен към себе си, щом си позволяваш да ни „пееш“. Настръхнах от срама, който ти не изпитваш. 🤮🤮🤮

 • riko каза:

  Напротив точно уличните котки ме изпращат Мангал понеже много ме обичат а уличните кучета като теб никой не ги изпраща марш на село.

  • Мангал каза:

   Аз от село не съм дошъл и никога не съм ходил. Като си толкова запознат вземи си котките и иди в първото забутано такова, от което дойде. Ще направиш много хора щастливи с отсъствието си. Смешник!

 • riko каза:

  Ами точно сега е моментат да идеш на село като не си ходил никога Мангал да видиш какво е туко виж ти е харесло и останеш ще ти изпратя за компания някоя от моите котки за да не се чувстваш самотен там на село според мен много добре ще ти се отрази селският живот .

  • Мангал каза:

   Не, благодаря! Не се притеснявай! Като гледам на теб и правописа ти как се отразява, не бих рискувал. Стой си там, ако ти е скучно ще ти изпратя още котки да не си самотен на къра с буквара.

 • riko каза:

  А бе Мангал правописните ми грешки са най малкият ми проблем ама като те гледам и чета коментарите ти и си мисля само едно за теб че си голям коплексар неразбирам какво толкова ти се вижда страшно това да си от село а не от града та те полвината хора от големите градове са от село също така ти може да си от града и да си израснал в града и да си пак жив селяндур от всякъде ако ще и десет буквара да си изчел много те е страх от това село бе освини орталъка ела ми на гости ще ти купя едно магаре да уреш с него селските ниви за да не ти е скучно а през останалото време може да се забавляваме със моите котки чакам те.

 • riko каза:

  Кой го казва само най коплексирания от всички взети заедно си ти Мангал. Пътувай с влака към село магарето което ти закупих за да ореш селските ниви и полета те очаква!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!