Папи Ханс и Искрата създадоха нов хит за Луна

Луна е готова с новия си проект, който ще бъде промотиран до няколко дни. Тя вече разкри, че заглавието на парчето е „Леко, леко“ и по него работи от дълго време. Певицата отново залага на провокацията, за да отправи и своите послания към публиката. Абсолютна изненада за меломаните са авторите на сингъла – Константин Трендафилов и Искрен Тончев – Искрата.

„След огромния успех на политическата сатира „Луна-Президент“, реших да прегърна идеята на новите творци Папи Ханс и Искрата и да й дам живот! Остават броени дни до премиерата на новия ми проект, озаглавен ”Леко, Леко, Леко”, по който работих близо една година съвместно с екип от най-отбрани професионалисти“ – споделя тя.

„Той е една провокация, която забавлява, в симбиоза с послания, на които всички ние трябва да обърнем внимание и да се замислим. Да заявиш смело мнението си пред обществото, с всичките му рискове и последици, в името дори на едно малко осъзнаване и прозрение, да работиш в перспектива и да задоволиш очакванията на повече хора, е моето вдъхновение и личностно удовлетворение“ – разкрива още легендарната певица пред феновете си в социалната мрежа.

За режисурата на видеоклипа Луна се довери на Stefan Buddubbaz Marinov.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!