„Пайнер хит сезони“ с най-актуалните фолк парчета

“Пайнер хит сезони – Есен 2018” е най-новата компилация на музикалната компания, която вече е в разпространителската мрежа. Албумът е с изключително висок хитов заряд и представя най-новите 16 проекта на 20 от звездите на “Пайнер”.

Открояват се имената на Анелия, Преслава, Деси Слава, Джулия, Джена, Галена, Яница, Райна, Ваня, Цветелина Янева, Мария, Гергана, Роксана и др. Песните в новата компилация са съвсем “горещи”, създадени са през последните два месеца.

Водещо заглавие е “Просяци” на Анелия, което направи премиера на 3 септември, а най-новата песен е “Твоя съм” на Ваня, с премиера на 2 ноември. Това напълно оправдава мотото на компилацията – 16 хита от есента.

Седем от песните са съвместни проекти на изпълнителите от музикална компания “Пайнер”: Магда, Малина, Фики, Цветелина Янева, Джена, Джулия, Трио Сопрано.

Джена присъства с две колаборации – с Андреас и като партньор на Фики. Една от големите изненади в компилацията е появата на талантливия млад изпълнител Денис Теофиков, при това с две песни. Той е дуетен партньор на Цветелина Янева в “Грешка беше” и на Джулия в “Оп-оп”.

Двама са гост-изпълнителите –  Миро си партнира с красавиците от Трио Сопрано в “Ей така”, а Андреас пее в дует с Джена седем години след тоталния им хит “Да те прежаля”.

Сред композициите, предизвикали голям интерес е песента, съчетала силите на две поколения в попфолка – “Грехове” на Малина и Галин. Носталгичен нюанс привнася и съвременната версия на Роксана на “Камъните”.

След поредица прекрасни и успешни фолклорни проекти, “Една на милион” е композицията, показала безспорния блясък на Райна на попфолк небосклона.

Магда отбеляза своето завръщане с категоричното “Няма “Не”, при това в компанията на Галена.

“Въртележката” е проектът, с който Яница промотира своите два нови албума само преди месец. Новата хитова компилация “Пайнер хит сезони – Есен 2018” може да се закупи онлайн и в магазините на компанията в цялата страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!