"Пайнер хит сезони - есен 2020" - новият парад на звездите

„Пайнер хит сезони – есен 2020“ – новият парад на звездите

Най-новата компилация “Пайнер хит сезони – есен 2020“ вече е на музикалния пазар. 21 звезди представят най-актуалните хитове в новата колекция, която можем да приемем и като топ 14 от хитовете на новия музикален сезон.

Списъкът на звездите в нея е като версия на годишни музикални награди – Анелия, Емануела, Яница, Цветелина Янева, Борис Дали, Илиян, Роксана, Преслава, Georgios Giasemis, Ваня.

Откритията на музикалния сезон също са намерили място сред топ хитовете тази есен. Това са Данна, Денис Теофиков, Диона, Емрах, Александър Робов, Кирил Атанасов. Впечатляващи са и имената на гостуващите изпълнители, които участват в записите на някои от песните – Kyriakos Georgiou, Сашо Роман, Дени Калинов и др.

Дуетните песни в “Пайнер хит сезони – есен 2020” са две – “Минутите“ на Цветелина Янева и Александър Робов и “Граници“ на Емануела и Kyriakos Georgiou. Песента “Малката” е записана от Борис Дали, Илиян и Дени Калинов, а в записите на други седем заглавия са взели участие по двама изпълнители.

Името на Борис Дали срещаме в четири от заглавията – “Най-дивата”, “Малката”, “Гледай ме“ и подкрепата му в “Толкова ми се иска да дойдеш”. Ваня е включена с двете си нови песни, “Размазан” и “Апокалипсис” с участието на Сашо Роман.

Традицията на “Пайнер” се спазва последователно в две отношения – компилацията да излиза в късната есен и да включва най-харесваните песни, записани в студиото в последно време. Песните на Емануела и Емрах са записани през октомври, близо половината заглавия са създадени през септември, а останалите – през август.

Това са песни с типично лятно настроение, но и такива, в които вече преобладават есенните нотки – един мелодичен преход от хитовете на 2020 към хитовете на 2021 година.

“Пайнер хит сезони – Есен“ се издава от 2002 година насам и като правило е най-силният сезонен албум в поредицата.

Реклама

1 коментар към “„Пайнер хит сезони – есен 2020“ – новият парад на звездите”

  • Miss Злобюла каза:

    Дори вече си го купих, радвам се, че все още има магазин във Варна! Сигурно съм една от малкото, които си купуват все още дискове. колекционирам си ги така или иначе, просто съм много разочарована, че не издават самостоятелни албуми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!