„Пайнер“ с отговор на нападките на Андреа: Длъжни сме да внесем малко реалност и нормалност

„Пайнер“ отговори на нападките на Андреа с отворено писмо. От музикалната компания разкриха истината за взаимоотношенията с изпълнителката, чиято кариера преди години стартира именно с тях. Публикуваме дословно пълния текст:

В дните около концерта „Планета на 18“ бившата певица от каталога на фирмата заля мрежата с измислиците си. Длъжни сме да внесем малко реалност и нормалност. Заради нас, заради всички изпълнители, с които работим, заради хилядите непредубедени фенове, а и заради българската музика.

ОТВОРЕНО ПИСМО

Андреа, Андреа…
Защо ли вероятната реалност да си бъдеш отново само Теодора Андреева толкова те плаши?
Сега вече разбра, че славата също има срок на годност.
По принцип ние във фирмата избягваме да се занимаваме с бивши наши изпълнители, на първо място от уважение към самите нас и към съвместната ни дейност и постижения.
Да оплюваш и да лъжеш за хората, с които до вчера си делил трудности и радости, е белег на пълно отчаяние или на неудържима ярост.
Не го прави повече. Грозно е.
Ти се раздели с музикална компания “Пайнер” преди 4 години по свое собствено желание.
Пожелахме ти успех по избрания път и престанахме да се занимаваме с теб.
Екипът на “Пайнер” има предостатъчно работа с актуалните имена от каталога на фирмата.
Ти обаче не се умори да се занимаваш с нас.
Периодично плисваше измислиците си по нас.
Защо винаги в устата ти бе името на фирма “Пайнер”?
Защо? Нали приключихме? Твори, развивай се, живей…
Човек би могъл да си направи извода, че по-отмъстителна от отхвърлената жена е само отхвърлената певица.
Последният изблик на онова, което клокочи в теб, избълва по концерта “Планета на 18”.
Твърде горещи емоции за нещо, което изобщо не те засяга.
Изненадващо е, че успехът на този концерт толкова те е развълнувал.
Интернет пространството се превърна в твоята арена, а страстта ти – в твоето оръжие.
Галин се опита да ти помогне. Напразно. Ти така и не разбра, че той се опита да ти направи услуга.
В последните си писания твърдиш, че за теб най-важното е развитието на истината.
Добре, да я развием тогава.
От две години пишеш SMS-и с извинения и молби да те приемем обратно в “Пайнер”.
Какви ли не начини опита.
Какви ли не посредници използва да ходатайстват за теб.
Само и само да се върнеш.
Последният ти SMS е само отпреди две седмици.
Извиняваш се…
Признаваш грешката си…
Признаваш вината за предателствата си…
Питаме се… как ще намериш думи да се извиняваш за омразата, която изливаш сега?
Търсим обяснение за твоята неистова страст да обругаваш и фирмата, и хората, с които допреди 4 години си била в екип!
Очевидният извод е – завистта.
Завистта към успеха на всички нови имена, които вече те изпревариха,
а другите пък са вече недостижимо далече напред.

Прави, каквото моралът и съвестта ти смятат за допустимо.
Място за теб в “Пайнер” няма.

“Пайнер” ООД

 

Андреа с яростни обвинения срещу шефа на „Пайнер“

 

13 коментара към “„Пайнер“ с отговор на нападките на Андреа: Длъжни сме да внесем малко реалност и нормалност”

 • евала каза:

  много добре казано ! Нека всеки си гледа в неговата чиния (не визирам само Андреа) , а и някой други лица, може би само тогава ще имат успех ! Грозно е да плюете по Фирмата ,а после да се молите на г-н Димитров за съвместна работа .Имайте уважение към себе си и така както го плюете него и фирмата зад гърба му така му кажете нещата в очите или мълчете защото рано или късно опирате до него .

 • Явор каза:

  Евала, Андрея е 9та глуха. А и повечето които напуснаха Пайнер къде са сега? ЕСИЛ? Нелина? Крум? Очевидно е че освен Камелия и Константин – без Пайнер не става. Евала на Митко Димитров, че и го каза на тая

 • Милица каза:

  Искаме си Андреа, Камелия, Траяна… Този дърт мошеник само си игрсе с нервите им. Травна също каза, че заради него е качила килограми

 • 4estniq каза:

  Влезте в профила на Андреа в инстаграм и вижте сторитата и!И аз реагирах негативно към Андреа в предишната новина публикувана в сайта, но след като прочетох написаното от нея ми стана ясно че съм сгрешил!
  ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ШИРИ ПИПАЛАТА СИ И В БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА а Митко Димитров не смее дума да обели срещу него – това стана ясно от постовете на Андреа и не мисля че тя лъже защото има логика и последователност в информацията, която тя споделя!

 • Христо каза:

  Ако прочетете всичко това което качи Андреа, няма да искате да чуете повече за Пайнер и Митко Димитров..Дано да се махнат всичките топ изпълнители от там..Последните години виждам една демотивация в очите на Анелия, Галена, Емилия, Джена, Десислава и други което ме натъжава..Също така за целия този скандал между Преслава и Галена аз съм вече на 100% убеден че виновен е Митко димитров..Не къдърен продуцент по добре да се откаже..

 • Момиче каза:

  Наистина повечето певци без Пайнер са нищо. При Андреа е същото. Единствено Камелия и Константин са силни, даже Деси Слава,когато беше извън Пайнер правеше хитове. Но при Андреа не се получава…. Есил Дюран и Нелина нищо и половина след фирмата… Рени и останалите нищо. Ето Алисия, Тони Стораро, Софи Маринова, Бони, Азис ,Слави Трифонов и Куку-Бенд, Лияна, Цветина, Лорена без Пайнер,но са топ нали? Просто на Андреа времето мина, беше докато беше в Пайнер.

  • Истината каза:

   Половината изброени от теб даже не знам ,че съществуват ,а другата половината са толкова топ ,че лежат на хитовете си от първата половина на този век .Някой май си прави продуктово позициониране на гърба на Пайнер ми се струва

 • Истина каза:

  Андреа е права за едно най добре да си самопродуциращ се изпълнител .Всяка фирма си има нейните схеми и те използват като парче месо и на всичкото отгоре си плащаш всичко сама а не би следвало като стаме дума продуцента да си даде неговата част не си дига телефона или почват оправданиятаслед в най доброя случай .В най лошият сме се разбрали за някаква цена но изненадващо моя процент скача и трябва да покрия по голяма част ..

 • Фирмата каза:

  Браво, Мите! Добре и се скара и шамароса неблагодарния пацул, който направи звезда. Даже доста се заваби, 4 години дрънка небивалици и реве като кучка къде ли не, то не бяха постове, интервюта, телевизии, радиа, в кварталния магазин на ъгала, който заради нея си премести през 3 квартала, заради нея и на бабите пред блока наду главите, жените не смеят да излязат заради нея и психическеят тормоз, които им нанася с денонощно си мърмарене. Иначе като получаваше награди не спираше да ти ближе задника, то не беше най-добрия шеф, най-добрата фирма, най-големите професионалисте, дори и на чистачката на фирмата леля Гинче се подмазваше с подаръщи и рушвети да и чисти помиите, които изсираше всеки път щом стъпи във фимата! Специално заради нея на всичко концерти се поръчваха два кенефа от Екотой, защото като окопира единия и бомбондира района в радиус от 1 км никой не можеше да припари, доста разходи и срам се спестиха в това направление от както се изнесе и лела Гинче е щастлива и работи с хъс, желание и огромен ентусиазъм! Та нали сама си тръгна? Видяхме до къде стигна, откакто не е в Пайнер кариерата й умря, там беше силна сега пуска по някоя друга тъпа песен, която никой не слуша дори тя самата, опитва се да си прави евтина реклама на гърба на Пайнер. Сама си е виновна и нищо не прави по цял ден, освен да си снима задника в какво ли не изчекната поза с по 1000 филтъра и фотошопа, което много дразни, надебеляла много важно пусни се нормално никой няма да я съди, напротив сега смешна с всичките си обработки. прави калаборации с разни изпърдяни персони, които освен за смях за друго не стават от сорта на Сузаните с извънземното чело лапе и Крум педала, който го мина цяла България и околните страни и никой ни иска да го повтори. Добре, че го видя колко е некадърен и го изгони от фирмата, а грешката беше, че въобще го взе, но се осети и го разкара да не подронва и цапа авторитета на Пайнер с педерастията си.

  • Камен Спасов каза:

   Крум е много по-зле от нея, какво ли не направи и с кой ли не се изпокара и за кой ли не се залепи за дуети с цел евтин пиар. И чисто гол се снима и пак не беше интересен за никой, само за гейовете, но и те не го искат вече. За музика и песни да не говорим пълна катастрофа.

 • КрантЪ каза:

  Стоянова само създава интриги, забрави преди как се подмазваше на Андрея, че и на 1000 видеа я има и награди и подарява и кокво ли не. Ама според зависи на къде духа вятъра!

 • Албена В. каза:

  Мите, гледай си гнусната бездарна Пеевска! На времето имаше една талантлива Цветелина. Ти я замени за тази квичалница и некадърница, която довцигани и опростачи и без това жалката ти фирма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!