Падна маската на топ изпълнител в "Маскираният певец"

Падна маската на топ изпълнител в „Маскираният певец“

Падна маската на топ изпълнител в „Маскираният певец“. Борис Солтарийски стана вторият участник, който напусна втори сезон на атрактивното шоу. Изпълнителят заблуди панела до последния момент.

„Успях да крия умело присъствието си в шоуто – сега съм на участие в Пловдив. Вече наистина ще знаят къде съм бил“, сподели Солтарийски в костюма на Змията, който оспорваше място в шоуто с Мозъка и Книгата. За първи път в историята на шоуто линиите за гласуване бяха отворени втори път поради равен резултат на двама от участниците.

Нови артистични двубои изправиха едни срещу други останалите участници в шоуто. В звездна надпревара влязоха Макаронът, Хищницата, Бебето и Палячи. Изпълнението на Хищницата изправи на крака панела, в който се присъедини и актьорът Ники Сотиров. Сред новите заподозрени имена се наредиха Десислава, Петя Буюклиева, Райна, Нели Рангелова, Дани Милев и други представители на българския шоу бизнес.

Известна певица първа свали маската си в „Маскираният певец“

Зрителите видяха отново и костюма на Пилето, в който се беше скрила Лазара Златарева, известна като Кака Лара.„Благодаря за поканата и това нереятно приключение! Беше трудно да стоя под маската, защото трябваш да мълча и да пазя тайна. Най-големите фенки на това предаване са моите дъщери, които нямат идея, че съм тук – поздравявам ги!“, сподели емоциите Лара, която призна, че е била сигурна, че ще бъде разпозната от Владо Пенев.

За следващите битки в шоуто специален гост в панела ще бъде актьорът Юлиан Вергов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!