Падна концертът на СкандаУ в София

Концертът на СкандаУ в парк център „Юнак“, който трябваше да се състои на 24 юли, се отменя, това съобщиха организаторите на събитието София Мюзик Ентърпрайсис. Те обясниха и конкретните причини, като подчертаха, че са предложили различни варианти на изпълнителите, за да се осъществи все пак концерт.

„Поради слабия интерес и малкото продадени билети, шоуто на група СкандаУ, заедно с техния бенд и Duli&Mati, което трябваше да бъде на 24 юли в Парк център “Юнак”, няма да се състои. Ние, като организатори, положихме максимални усилия, за да запазим събитието и предложихме на артиста различни разумни варианти – нова дата за същата локация, нова локация, маркетинг активности и други, с цел да защитим интереса на хората, закупили билети в тези трудни времена. За съжаление, изпълнителите предпочетоха концертът им да не се проведе изобщо и самоволно го отмениха“ – съобщиха от СМЕ.

Закупилите билети за събитието ще имат на разположение 3 месецa – от 1 август до 31 октомври, за да върнат билетите си и получат обратно заплатените суми.

СкандаУ със сензационно изявление за наградите на БГ Радио

 

4 коментара към “Падна концертът на СкандаУ в София”

  • Обективен каза:

    ххаха нали уж се хвалиха че напълнили Арена Армеец а сега продали 20 билета …Защо ?
    Защото за Арената се раздаваха билетите без пари .
    Никой няма да им даде пари за да ги слуша. Сори но факт

  • 4estniq каза:

    В крайна сметка само с ПР и без грам талант няма как да прокопсат дълго!България няма нужда от подобни „идоли“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!