Още едно бебе на попфолк звезда дойде на бял свят

Бебе на попфолк звезда проплака днес. Щастливите събития в последната година за Зоя Мутишева не спират.

Още едно бебе на попфолк звезда дойде на бял свят. Преди по-малко от година Зоя Мутишева каза заветното „ДА“ на своята половинка Мартин, а днес го направи горд татко на момченце. Бебето носи името Благовест. Това е второ дете за Зоя. Изпълнителката има по-голяма дъщеря –Ивона, която е най -щастлива от появата на своя брат .

Sunny Мusic и Hit Mix Music честитят рожбата на Зоя и на нейното семейството. Нека бебето расте живо и здраво, обградено с любов и орисано с успехи и благополучие.

Още следващия месец – на 11 май, Зоя Мутишева ще се завърне на музикалната сцена. Тя ще вземе участие в благотворителен концерт в зала „Арена Армеец“ от 19:00 часа.

Каузата е за набиране на средства за закупуване на медицинска апаратура за провеждане на физиотерапия. Ще се реконструира също басейн за лечение и ще се направи площадка за рехабилитация за деца с рахитни изкривявания, закупуване на понита и изграждане на сграда за животните, с което да спомогне оздравителния им процес. Билетите вече могат да бъдат закупени онлайн тук!

1 коментар към “Още едно бебе на попфолк звезда дойде на бял свят”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!