Още една наша певица очаква първото си бебе

Още една наша певица очаква първото си бебе, това стана ясно преди броени дни. Новината съобщи щастливата бъдеща майка като призна в телевизионен ефир, че е разбрала за това чак в 5-ия месец. Нора Караиванова е звездата, която в момента е в 6-ия месец  на бременността си и е нетърпелива да гушне първата си рожба.

„Толкова ми е странно, че не може да ми излезе естествено от устата да го кажа: „Бременна съм“ – съобщи с усмивка изпълнителката.

Нора Караиванова стана известна от участието си в музикалния формат Music Idol. Сега тя коментира, че отдавна копнее за дете, а и родителите ѝ настоявали да ги дари с внуче. Тя не планирала бременността си и дори се е изненадала, когато разбрала, че това се е случило.

Признава, че е имала хормонални проблеми и натрупан доста стрес. При прегледът обаче докторът й я зарадвал с хубавата новина.

„И той каза: „Ама ти си бременна“. Изпаднах в супер шок. Духът ми се отдели от тялото и през цялото време го гледах като филм“ – спомня си тя.

„Предразположена съм чисто физически да пълнея, да съм по-пищна. Напоследък не следях храненето си и ядях каквото ми падне, и си мислех, че се дължи на това“ – сподели Нора.

Нора Караиванова не разкри кой е бащата на детето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!