Още една звездна певица на „Пайнер“ ще става майка

Още една звездна певица на „Пайнер“ разкри, че ще става майка. Новината дойде в дните между Великден и Гергьовден като бе съобщена в предаването “Бащино огнище“.

“Благата вест е, че през есента ще ставам майка за първи път. Това е момент в живота, който е много емоционален и хубав за всеки един от нас. За мен лично е изключително радостно, много се вълнувам от този факт и се надявам всичко да мине както трябва“ – споделя с трепет Калина.

Хубавите емоции за фолклорния дует Калина и Невена не спират дотук, защото в семейството на Невена също има повод за празник – тази пролет нейната сестра Стефани ще бъде абитуриентка.

“Надявам се този ден да бъде прекрасен и емоционален. Желая й много здраве и нека бъде най-красивата“ – отправя своето пожелание певицата.

Двете певици разкриват и какво ново могат да очакват почитателите на фолклора от тях в следващите месеци.

“В творческо отношение работим по реализацията на втория самостоятелен албум. Наскоро заснехме видеоклипове към две наши, нови песни“ – казва Калина, а Невена продължава: „Едната е тракийска китка, състояща се от две песни – “Мама на Стоян думаше“ и “Я излез, моме Калино“. Две песни от репертоара на “Конушенския оркестър“, на който благодарим, че ни предостави песните за запис и ще можем да ги представим през нашия поглед. Другата песен пък е авторска мелодия“.

Изпълнителките допълват, че песните носят много празнично настроение и се надяват да се харесат на почитателите им, на които благодарят от сърце за доверието и подкрепата до момента.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!