Охранител нападна Мила Роберт/ ВИДЕО

Певицата и актриса Мила Роберт разкри, че с неин приятел са били нападнати и удряни от служители на охранителна фирма във Варна. Това е станало в ранните часове, по време на празненство с компанията, в която е била.

„Излязохме извън заведението. Моят приятел Кристиян се сприятели с непозната компания. Всичко беше добре, черпеха се с шотове. Обаче в един момент започнаха да се дърпат без сериозна причина. Кристиян постоянно питаше какво е направил. Тези момчета си тръгнаха. Дойдоха 4 души от СОТ, които започнаха да бият моя приятел. След това си тръгнахме от заведението и отидохме на паркинга, за да търсим такси. Тогава един от охранителите започна отново да го бие. Попитах го защо е толкова агресивен. В този момент ме удари два пъти” – разказва Мила пред NOVA.

След известно време е получила анонимно съобщение, че трябва да подаде жалба, защото нападателят може пак да й посегне.

„Наш клиент ни изпрати поста във Facebook, който дамата е публикувала. Свързахме се с охранителната фирма. Те също разследват случая. Ние сме изцяло съгласни да съдействаме. За момента сме били доволни от фирмата, работим с нея от 2 години” – обяснява управителят на заведението.

От охранителната фирма заявиха за NOVA, че в момента се извършва проверка и, ако бъде установено нарушение, съответните охранители ще си понесат последствията.

Реклама

1 коментар към “Охранител нападна Мила Роберт/ ВИДЕО”

  • Анонимен каза:

    Ако не бъде уволнен и съден този, значи няма надежда. Такива психопати трябва да бъдат затваряни до живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!