От „Пайнер“ с думи към Преслава

Преслава и “Пайнер” отбелязаха 17 годишнината от старта на сътрудничеството  си.  На 20 януари през 2004 година певицата и инж. Митко Димитров подписват договор и така поставят началото на една изключително успешна кариера.

Голяма част от песните на звездата успяват да се превръщат в едни от най-големите български хитове. Многобройни са композициите, които докосват сърцата на публиката, а името Преслава се налага като синоним на професионализъм и талант, подкрепени от огромна харизма.

Сега певицата се нарежда сред най-популярните и обичани изпълнители в българската музикална история, а без съмнение успехите й ще продължат да се множат и занапред.

Най-искрени в честитките си за значимата следа, която Преслава оставя през тези 17 години, са нейните фенове, които заляха виртуалното пространство с мили поздрави.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” отправиха специален поздрав към певицата с думите: „Много здраве, творчески хъс и вдъхновение, за да създава още дълги години музика, която да владее меломаните!“

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!