Отново триумф за Веселин Маринов

Турнето на певеца е в разгара си

Подборът на песните в албума “Представи си…” на Веселин Маринов се оказа истинска сензация. Втора поредна година продължават концертите, посветени на неговото официално представяне в цялата страна, съобщават от Планета ТВ.

Тази седмица е финалът на Пролетното турне. След триумфа снощи, публиката в Пловдив отново ще приветства барда на българската музика тази вечер в Дома на културата “Борис Христов”.

Феновете публикуваха в социалната мрежа вълнуващи снимки от срещата си с Веселин Маринов. “Опасна близост” и “Жената на живота ми” буквално взривиха присъстващите, а “Гълъбе мой” и “Дъжд” ги настроиха носталгично.

Наред с новите заглавия от албума “Представи си…”, по традиция във всеки свой спектакъл певецът не пропуска да зарадва публиката и с най-големите си хитове. А когато прозвучат “Горчиво вино” и “За теб, Българийо”, никой не може да остане безразличен.

На 13 юни Веселин Маринов ще пее в залата на Читалището в Асеновград. На следващия ден е финалният концерт от Пролетното турне в Драматичния театър на Смолян. Следва много кратка почивка за изпълнителя, защото от 27 юли започват срещите с неговата вярна публика по българското Черноморие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!