Откровено от Цветелина: Чувствах се като на война

Цветелина гостува предаването „Ники Кънчев шоу“. В ефира на Дарик радио фолк звездата разказа за това как съчетава музиката и поезията в своя живот.

Тя прочете и стихове от новите си поетични книги, за които казва, че са се родили в пакет, в период през два месеца.

„Съдържа важна информация за новото време, за хората, които вярват, че светът на любовта, на радостта, на ценностите съществува във всяко време. Просто винаги можем да открием този свят на любовта“ – подчерта авторката.

Обичаната изпълнителка коментира и актуални теми от обществения живот в страната. „Винаги има път от тъмното към светлото“ – убедена е тя.

Тежката ситуация около социалната дистанцираност и рестрикциите, свързани с пандемията, е един от тежките периоди и за нея самата.

„По време на коронавируса се чувствах като на една война по отношение на психичното състояние на хората. Бяха на ръба, много трудно преживяваха това, което се случва, това затваряне като в клетка. За възрастните хора беше изключително тежко да бъдат сочени…“ – обяснява наблюденията си певицата.

На тези, които сега тръгват по пътя към голямата музикална сцена, Цветелина казва: „Любовта към музиката да е основното нещо, което да ги води, а не славата, защото славата е временна, тя е химера“.

Вижте какво сподели тя пред журналиста Ники Кънчев тук!

Вижте втората част от интервюто тук!

Реклама

11 коментара към “Откровено от Цветелина: Чувствах се като на война”

  • Истината каза:

   Танче плазмодийче, простотията е твоята и тя не ти позволява да си нормален човек. Ти мишко тъпа има ли някой пост де не си осрала с тъпотата си?

 • Димитър каза:

  Да си говорим откровено, най-интелигентната певица.Няма никакво значение, кой на кого е почитател.Тук фактите са очивадни.
  Разликата между Цветелина и доста от останалите е в безбройните любовници, вибраторите и разчекнатите генеталии.
  При нея не се наложи подобно унижение, докато при някои други това беше ракетата носител.

 • Ицо каза:

  Ама моля ви, кое й е интелигентното? Това, че е завършила висше образование и пише стихове не я прави интелигентна. Със сигурност е съветник и проповедник на морал на всички 20 лелки от селото в което живее, но до там. Аз я харесвам, но нека не й лепим титли, които не й отиват.
  Интелигентни са Глория, Камелия, Ивана…

  • Истината каза:

   Ицо анонимного гномче, ти ли си мерилото кой е интелигентен? Ивана да е такава не ми се вярва, като й гледам изявите.

   • Ицо каза:

    „Истината“, как може с това име да ме опрекваш мен в анонимност? Какви мои данни те интересуват конкретно, кажи и ще ти ги дам! И за твое съжаление ти не си анонимен, веднага разбрах, че си дебелия верен фен на Цветелина и за теб най-голям успех в живота е, че й знаеш песните. Не съм казал, че съм мерило за интелект, казвам, че съм обективен. Кой нормален човек ще нарече жена, до ден днешен живееща на село, с концертни изяви и контакти само на читалища и села интелигентна? Камоли пък да е най-интелигентната певица. Я се събудете. Нейната среда е на село сред сергийте с домати и чушки, дори и веднъж годишно да общува с някой кмет на участие (който също е от село и едва ли е особено интелигентен) няма какво да попие от него за 1 ден. Смешни сте! За да сте фенове на някоя певица се лишавате от личен живот и живеете в сянката на изпълнителя, който е залязъл преди 20 години (а е бил актуален само 5-6). Уважавайте себе си преди всичко и бъдете обективни. Затова сме на този хал в България… За тебе сигурно Цветелина е не само най-интелигентната певица у нас, но и в световен мащаб сред всички велики личности…

 • Николай каза:

  Готина е Цветелина, харизма има, красива е, пее добре. Но е права славата е химера, днес я има, утре не. Но тези които харесват дадаена певица заради нея самата, песните и, гласа. Когато не е на върха отново ще я харесват. Не се водят от актуалните за деня.

 • 1 от феновете каза:

  Песента на Цветелина – Тъжен е живота мой е кавър на Драгана – Плачи земльо, въпреки това ше е добре да има нова версия ! : )

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!