Откритие на Галин се стяга за матури

Десита е едно от успешните попълнения на попфолк сцената. Певицата е откритие на Галин е част от лейбъла му Alpha Music, а две последователни години певицата участва в концертите за рождения ден на телевизия „Планета“ – в зала “Арена Армеец” в София и в зала “Колодрума” – Пловдив.

Десита: Галин ме забеляза в социалните мрежи и ми предложи

2020 година започна също ударно за нея и друга млада изпълнителка – Данна, с която представиха дуетната си песен “Имаш да взимаш”.

Май месец пък се оказва много важен в живота на Десита, която е абитуриентка и й предстоят матури.

Младата фолк надежда учи в Английската гимназия в Бургас и в дните на социална изолация се е посветила на онлайн уроци и трупане на знания. Както всички свои връстници, очаква да разбере как ще се провеждат зрелостните изпити и си дава сметка, че са важни за нея и за това как ще се развие живота й занапред.

Признава, че стоенето вкъщи не е сред любимите й занимания, но спазва ограниченията.  Радва се на компанията на своите любимци – кучетата Леа, Белла и Демон, разхожда ги и да се грижи за тях.

6 коментара към “Откритие на Галин се стяга за матури”

  • Мария Кехайова каза:

   Питай я. Няма ли родители на място да й шибнат два шамара и да си я приберат ? С гейове тръгнала да ми се търкаля и по сцените ще ми ходи, вчерашна пръдла. Я, марш вкъщи да учиш, матури те чакат ти с глупости ми се занимаваш!

 • Марио каза:

  Ужас, за една година каква е станала – оперирам нос, уголемени устни, силиконови цици… и тази е на 18 години… Без думи…

 • Хаха каза:

  Талантливо е детето ! Но не ми харесва като певица . ОЩЕ ПОВЕЧЕ КАТО ПЕСНИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ,ЧЕ ПЕОДУЦЕНТ И Е ГАЛИН ,но човека има качества за това има и здрав задник ,с които да го финансират

  • Мичето каза:

   Ако му беше здрав задника, нямаше да търси кого да продуцира и пласира!

  • Теодора каза:

   Първо искам да кажа, че Десита няма корекции по себе си! Второ, Деси си има приятел и е в това легло заедно с Галин, защото са снимали клипа към дуетната им песен „Половинка“! Информирайте се преди да приказвате! А и вие на Деси на малкия пръст не можете да ѝ стъпите! Можете само да гледате и да се учите! Приятен ден! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!