Огнено обяснение в любов за Деси Слава насред София

Деси Слава зарадва своите многобройни почитатели във Великобритания с незабравим концерт в началото на уикенда. Звездата на телевизия “Планета” бе специален гост на българския ресторант UNIKAT-2 в Лондон, съобщават от музикалния канал.

Вечерта се превърна в истински празник за всички присъстващи, защото певицата знае как да вдигне настроението с присъствие и хубавия си глас.

Деси Слава изпълнява еднакво добре всякакви стилове музика като и този път не пропусна да пренесе българския дух в английската столица с обичани народни песни.

Емоциите за нея тези дни не са свързани само с концертните й изяви. Изпълнителката получи неочаквана романтична изненада от своя любим мъж.

Благой Найденов вече е доказал, че знае как да разтопи сърцето й с мили жестове. Този път той заложи на внушителен горящ надпис с нейното име и сърце, който се превърна в атракция на една от улиците в нощна София.

Певицата не пропусна да благодари на своя рицар в официалните си профили в социалните мрежи: “Thank you my love”.

1 коментар към “Огнено обяснение в любов за Деси Слава насред София”

  • Луна Президент каза:

    Тая па все с една и съща рокля ли ходи? На участието в Лондон с нея, по време на тази изненада пак с нея(а, и на още колко ли още места?). Истината е, че пее много добре, но след второто раждане изглежда потресаващо зле. Прилича на дърта и подпухнала лелка, макар че е в пъти по-млада от свои колежки като Камелия, Глория, Нелина(някои от които също раждали, но изглеждащи като богини в сравнение с Деси). И не, не се заяждам, защото ми е през оная работа за нея. Просто считам, че една жена с над двадесетгодишна кариера като нея е могла да си позволи по-продължителна почивка след като очевидно е имала сериозна втора бременност и да се възстанови и приведе малко във вид преди да излезе отново под прожекторите, вместо да роди и да хукне по участия, въпреки че прилича на мекица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!