Обявиха дует Expose за най-големите звезди на Балканите

Владо Калембер от „Сребърни криле“ аплодира Expose в Македония

Специалната награда на името на Аце Ангелевски получи дует Expose – единствените българи с участие в 28-ото издание на международния фестивал „Охридски трубадури“. Музикалният форум се проведе миналия уикенд, а Цвети и Светльо от Expose, освен признанието на международното жури, грабнаха и сърцето на публиката с емоционално изпълнение на хита им „Не се предавам“.

„Песента, която ни донесе наградата в кампанията „Певец на годината“ в България, не само допадна на зрителите в Македония, но и стана причина да получим покана за работа в чужбина“- разказва Цветелина Маринова.

„С гордост и вълнение споделяме, че приехме предложението за съвместна работа от най-популярния македонски композитор Григор Копров, който е и основател на фестивала“ – допълва Светослав Владимиров.

Копров, който създава най-големите хитове на Тоше Проески, както и на други талантливи македонски изпълнители, остана впечатлен от българите и ги обяви за най-големите звезди на Балканите. С това явно се съгласиха и още от членовете на журито, между които международни продуценти и музикални мениджъри и Expose получи богата колекция от предложения за интернационални проекти.

EXPOSE по-провокативни от всякога с кавър на култов хит/ ВИЖ

Цвети и Светльо споделиха, че освен професионалните оферти, са останали дълбоко трогнати и от топлото отношение на големия Владо Калембер – фронтменът на култовата юго банда „Сребърни крила“, който получи наградата за цялостно творчество на фестивала и не скри възхищението си от българите.

„Радваме се, че постигнахме такъв успех, точно с тази песен и благодарим на Ненчо Касъмов, за това, че ни вдъхнови да приемем участието в „Охридски трубадури“. Тези, които ни познават, знаят, че „Не се предавам“ е създадена точно за такива моменти, в които си на ръба да се откажеш, но любовта към това, което вършиш ти дава вдъхновение и сили“ – казват Цвети и Светльо.

Те не скриха, че успехът в Македония няма да е последната голяма новина от тях за тази година и издадоха, че подготвят фантастичен подарък за феновете си в средата на октомври.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!