Нов триумф за Анелия

Анелия отново е на гребена на вълната след като обявиха кои са най-гледаните видеоклипове в PlanetaOfficial в YouTube за 2018-а. Предпочитанията на меломаните определиха и кой е видеоклипът, регистрирал най-голям интерес в портала за видеосподеляне през изминалата година.

Това е “Зоопарк“ на Анелия, чийто клип е прегледан над 17 милиона пъти, а песента бе забелязана и извън България. Тя дори получи свой сръбски вариант в изпълнение на Sеka Aleksić.

Втори в “ТОП 5 PlanetaOfficial – Видео 2018“ са Емилия и Емрах с видеото на “По такива си падам“. Това е музикалния дебют на брата на Фики, а на концерта “17 години телевизия “Планета“ публиката доказа с аплодисментите си, че това е една от любимите й мелодии.

Още един дует влиза в челната петица на видеоклиповете и това е “Купих ти сърце“ на Емануела и Джордан. За тях е третото място, а позиция надолу заема Фики с “Аз измръзнах“.

“ТОП 5 PlanetaOfficial – Видео 2018“  представя и видеоклипа, с който Преслава се завърна на телевизионния екран след своята бременност. Лентата  към парчето  “Да гори в любов“ е на пето място.

Реклама
neustoima

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!