Нов талант в „Пайнер“ възбуни мрежата: Не ми лепете етикети, това е шоубизнес/ ВИДЕО

Салко е най-новото попълнение на „Пайнер“. Втората му песен, озаглавена „Тегля ти чертата“, вече е факт и феновете набързо се разделиха на отбори “за” и “против” изявите на младата звезда.

“Всеки има правото да се опита да сбъдне мечтите си. Не съм направил на никого лошо и единственото което съм искал е старанието ми да бъде видяно. Искам да пея и да се развивам в тази насока от малък. Иска ми се хората да бъдат малко по-широкоскроени и да не бързат да лепят етикети и да слагат рамки, защото в крайна сметка това е шоубизнес. Знам, че има такива, които ще ме осъдят, но вярвам, че има и такива, които ще ме подкрепят, защото съм просто един млад човек, който се старае да постигне целите си, без да навреди на когото и да било” – категоричен е младият изпълнител.

Впечатление направи, че звездата Галена е подкрепила начинанието на певеца. За никого не е тайна, че тя умее да подава ръка на прохождащи изпълнители. Дали обаче ще има общ проект между #МамаУраган и Салко – предстои да разберем.

Реклама

1 коментар към “Нов талант в „Пайнер“ възбуни мрежата: Не ми лепете етикети, това е шоубизнес/ ВИДЕО”

  • ГАЛИН МАРИНОВ КРЪСТЕВ каза:

    Ей не ви писна да пеете едно и също като папагали…Егати аранжорите, няма ли да направите някоя песен в друг различен лад, и няма ли да си промените орнаметиката и начина на пеене…Не разбирате ли че сте повтаряте като луди…Едни и същи песни, едни и същи ладове, ако въобще знаете какво е ЛАД…Едни и същи текстове, едни и същи клипове, какво си мислите че правите…Нищо и никаква…Дрън, дрън мяу…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!