Нов сезон с нов аромат? Време е за нов парфюм!

Има жени, на които им е все едно колко чифта обувки притежават, стига да имат поне едни здрави. Има такива, които не се изкушават от модата или грима, или дори такива, които не обичат шоколад. Но няма жена, която не обича да ухае приятно. Няма и мъж, който би устоял на приятно ухаеща жена.
Влиянието на ароматите в живота ни е много по-силно, отколкото можем да си представим. При нас, хората,благоуханието има доста повече функции от засилване на сексуалната привлекателност. То може да влияе на настроението и самочувствието, да създава определени нагласи у околните, да допълва тоалета и личността ни по неповторим начин. Може дори да лекува тялото и душата.

Всъщност, хубавият парфюм може да ни помогне и да се справим със сезонната депресия. Моментът е идеален да приберем в шкафа леките аромати и да заложим на нещо по-силно и топло, нещо ново, което ще ни обгърне като мек шал и ще добави комфорт и уют в студените дни.
Когато купуваме парфюм за себе си, а не за подарък, парфюмът без опаковка е един много добър и изгоден вариант. Различава се от класическия продукт по това, че е опакован в бяла транспортна кутия, без печат и в някой случаи няма капачка на пулверизатора. Тези парфюми без опаковки притежават същите качества като класическите парфюми, но са на доста по-ниска цена.

Много интернет магазини предлагат тези продукти без опаковки, но не винаги такава покупка е сполучлива – защото може да нямате опция за връщане, ако сте недоволни от покупката, защото може да попаднете на откровени ментета или на магазин, който е със скрити данни за фирма и получавате пратката си с куриер от физическо лице и без касов бон за продажбата. За да избегнете подобни неприятности, най-добре е да залагате на изпитани сайтове като например Тестер БГ.

Защо да изберете магазина за парфюми и козметика за жени и мъже Тестер БГ и дали е добър избор? Има ред причини, но най-вече защото коректността и удобството на клиента за тях са на първо място. Убедете се сами:

– Продуктите, предлагани в онлайн магазина са с доказано качество и оригинален произход.
– Имате възможност за най-ниската цена на пазара с гарантирането й от опцията Price Match.
– Ако поръчката ви е до офис на Еконт Експрес, то доставката да бъде включена в цената на продукта.
– Дават ви възможност да прегледате и тествате продукта преди заплащането му, за да се уверите в неговото качество. При най-малко съмнение, можете да направите веднага отказ, а връщането на продукта е за тяхна сметка.
– Ако размислите пък по-късно, можете да върнете или замените безпроблемно в 14-дневен срок.

Не пропускайте изключително изгодните оферти на магазина за парфюми и козметика за жени и мъже Тестер БГ. Доставете си удоволствие и си подарете нов аромат с повод или просто така, защото го заслужавате. Добавете цвят и настроение в дните си, защото когато човек се чувства добре, всичко му върви добре. С други думи – време е за нов парфюм!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!