Нов връх за Преслава

“Беден в сърцето” на Преслава е най-слушаната песен от “Пайнер” в стрийминг платформата Spotify.

Музикалните предпочитания на феновете поставиха на върха актуалния хит на певицата в седмичната класация “Топ 5 Spotify – PlanetaOfficial”, съобщават от музикалния канал.

Парчето вече завоюва своя звезден статус на хит на Лято 2020, още с появата си в официалния канал на “Пайнер” в YouTube.

Преслава откровено за Галена

Веднага след него се нарежда “100 живота”, новата любима песен от репертоара на Галена. Третата позиция в чарта е запазена за супер успешния дует “Просто секс”, който обедини Галин и Диона.

Най-младата певица от каталога на “Пайнер” – Данна, смело заяви позицията си на звездния небосклон с първата си самостоятелна песен “Той”, която заема четвърта позиция в чарта. Великолепната петорка се допълва от лятното музикално предложение на Емануела и Джия, дуета “Мамино синче”.

Зрителите ще си припомнят хита “Грешната” на Яница ft. Анелия, който продължава да е неизменна част от плейлистите на диджеите.

Като ново предложение в класацията “Топ 5 Spotify – PlanetaOfficial” влиза актуалното парче на Радко Петков ft. Ариа – “Удряй Х-а“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!