Ново откритие на Hit Mix Music смени името си

Промо / Дженан – Ела да видиш

Новият сингъл на Дженан – „Ела да видиш“ е по музика и аранжимент на Йорданчо Василковски – Оцко и Mobile Recording Caine. Българският текст е дело на поета Йордан Гергов. Турският текст е създаден от самия изпълнител.

Това е трети сингъл за новото откритие на Hit Mix Music след „Топа на Европа“ и „Не ми я вземай, Господи“.

Освен красивата мелодия и текст меломаните веднага стартираха коментарите за псевдонима на изпълнителя. „Псевдонима ми измисли Гергов. Той от първата ни песен ми говори, че ми трябва по-звучно и маркетингово име, с което да ме разпознават хората. Досега се представях с рожденото си – Джунет, а то е трудно и за изписване на латиница. Аз му поставих задача да мисли. И един ден той ми позвъни и чух само едно: „ДжЕнане, ами, честито“, разказва певецът.

Подчертава, че името е популярно в Босна и Хърватия и означава в превод „рай“ и символизира хармонията между сърцето и душа. Освен това един от най-обичаните лирични певци на Балканите – Дженан Лончаревич, носи същото име.

„На сравненията с Джена мога да реагирам само по един начин. Между нас има само една прилика и тя е, че и двамата сме певци, а не шоумени“, отваря и заключва темата певецът.

Посланието на видеото, реализирано от режисьора ArsoFX, е че човек трябва да скъса с миналото си и да затвори всички стари лоши страници.

„Аз изживях голяма любов и огромно разочарование след края ѝ, направо ми искаше да потъна в земята от отчаяние. Така ми дойде идеята да се „погреба“ в клипа. Това е метафора – погребвам просто старото си „аз“, болката от миналото и продължавам на чисто, и то с правилните хора. Освен това смених и псевдонима си, така че това е още едно ритуално самоубийство – Дженан погреба Джунет“, шегува се Дженан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!