Ново начало за попфолк певицата Алексса

Alekssa стартира самостоятелна кариера с „Краен срок“

Новата песен на певицата ще се излъчва по ТВ Планета и ТВ Планета HD

„Краен срок“ и ново начало за попфолк певицата Алексса. Изпълнителката започва самостоятелна кариера с едноименната песен и с нов артистичен псевдоним, с който ще представи новия си проект.

Клипът ще се завърти в ефира на „Планета“ на 07 ноември2019 г. в 20:00 ч. и по Планета HD в 22:00 ч. Ще бъде излъчван и по Hit Music TV и DSTV.

Текстът на песента е написан от талантливата Лора Димитрова, а музиката и аранжиментът са дело на Радомир Кишев. Алкесса идва с нов имидж и различно излъчване – провокативното, характерно за нея досега, вече фон на Барби – инстаграмската визия на певицата в клипа към песента.
А той е дело на Данчо Петков. Видеото е заснето на няколко локации, като е използван дори дрон, който е би нужен за кадрите, направени на магистрала край столицата.

Идеята за песента се ражда още през лятото, когато започват и първите стъпки по записването й и създаването на клипа. Тя е в стила на модерния поп-фолк с дискотечен ритъм и етно елементи. Заснемането на видеото е било в няколко етапа от по няколко дни, а един от снимачните дни е продължил повече от 24 часа.

„Въпреки часовете, прекарани пред камерата, не чувствах умора – бях заредена с толкова адреналин, че чак след края на снимките осъзнах колко време бяхме работили. Тази песен е важна за мен и дадох наистина много за нейната реализация.“, споделя изпълнителката.

„Краен срок“ ще се завърти и по радиостанциите в края на седмицата.

2 коментара към “Ново начало за попфолк певицата Алексса”

  • аз съм аз каза:

    Това кавър на „Тръгвй си“ ли трябва да бъде? за един праятел питам 😀 😀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!