Новото музикално бижу на Глория вече е факт

На музикалния пазар вече е албумът “Любовта настоява“ на Глория. Примата на попфолка казва за него: “Моят любим албум“! В CD-то са събрани 17 вълнуващи музикални заглавия.

Голямата изненада са 4 нови песни, една от които се появи през октомври – “Любима“. Днес премиера ще направи и видеоклипът към сингъла “Гост не си“.

“Очите лъжат“ и ремикса на “Скъпи, купи ми нещо“, ft. Устата са другите нови заглавия в оригиналния албум “Любовта настоява“, който вече е в търговската мрежа и онлайн.

Новият албум на звездата се появява почти 5 години след “Пясъчни кули“. В него любимата на няколко поколения изпълнителка е събрала цялата си любов към музиката и представя доста различни като стил и настроение песни.

Тук са дуетът със Симона Загорова – “Няма кой да ме спре“, както и тоталните хитове “Докосването има памет“, “Нюанси сиво“, “На по-добрите стрелци“, “Не лъжи на колене“, “Обичай ме такава“, “Полудяваш по мен“ и др.

Заглавие на албума дава чувствената балада “Любовта настоява“, с която певицата изразява своето житейско верую, че любовта е водеща сила за всичко. Видеоклипът е сниман в Париж, а в Гърция е екранизирана “Добре дошла, скитнице“, “Не те давам“, както и на новите две мелодии – “Любима“ и “Гост не си“.

Любителите на фолклора също ще бъдат очаровани от албума, защото в него място са намерили и песните “Ангеле – Дяволе“, “Любовта не е играчка“ и “Лудо младо“.

Истинската Глория в автобиографичната книга “До последната усмивка“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!