Нови предизвикателства пред звездите в Като две капки вода - Signal.bg

Нови предизвикателства пред звездите в Като две капки вода

В понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA към журито на Като две капки вода се присъединява Данчо Караджов.

„На лайфовете в „Като две капки вода“ отивам с чувството, че ме очаква нещо изключително приятно. Не познавам друг екип, в който да има толкова истински емоции. Самата аз ги усещам като изключително близки хора“, разказа певицата Хилда Казасян пред водещата Гала в „На Кафе“. Дамата с най-красивата усмивка добави, че преди години в шоуто е имало силни индивидуални образи, но за първи път се вижда толкова високо ниво сред всички участници.

„Хилда е истински сладур! Тя се е доказала като човек и професионалист, а като характер, с който да работиш в екип – незаменимо!“. Това заяви колегата ѝ Фънки в специално видео за певицата. Участниците от своя страна допълниха, че винаги очакват с нетърпение нейните коментари по време на шоуто. Великденските празници джаз певицата ще прекара в Копривщица със семейството и приятелите си.

В края на април и през май Хилда Казасян ще зарадва меломаните с национално турне „С усмивка за Ела Фицджералд“. То е посветено на една от най-изключителните джаз певици – Ела Фицджералд, на което NOVA е медиен партньор.

В понеделник вечер, точно ден след най-големия християнски празник, осемте звезди отново ще изненадат България с нови преобразявания и истински артистични предизвикателства. Специален гост на журито ще бъде Данчо Караджов. Той ще има възможност да оцени и собствения си образ, изпълнен от Борислав Захариев.

Иван Юруков ще влезе в образа на една легенда, с която света се сбогува през 2016г. – Дейвид Бауи. В подготовката си актьорът ще премине през ключови моменти от дискографията на английския певец, за да пресъздаде автентично парчето Space Oddity.

Константин на свой ред ще се преобрази в член на групата, променила музикалната история – The Beatles. Гери-Никол ще забрави за своята бленда, за да опита народно пеене в образа на Деси Добрева. Софи Маринова ще бъде ТИТА. Марги Хранова ще пресъздаде образа на Катя Филипова. Златка ще влезе в нов мъжки образ с визията на Слави Трифонов. Славин Славчев ще има възможност да покаже истинско рок звучене като фронтмена на AC/DC.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!