Новият Азис – Емилиано, излезе извън земните измерения

Промо / Емилиано – Ти какво направи

Емилиано представи новия си сингъл „Ти какво направи“. Младият изпълнител залага на песен по музика, създадена от него, Фахредин Чилингир – Fari (бийт) и колегата му от „Пайнер“ – Денис (микс и мастер). За текста, вдъхновен от история от живота на певеца, се е погрижил Йордан Гергов.

Интересна подробност е, че сюжетът на видеото, дело на ArsoFX, се развива в открития Космос. Така Емилиано става първият представител на чалгата, излязъл извън земните измерения.

„Моите колеги снимаха къде ли не – Дубай, Мумбай, яхти, коли, вили, тузарски курорти. Само в Космоса нямаше досега клип. Затова с екипа ми от един майтап накрая се спряхме на тази изключително новаторска идея“, разказва rpmc.krje.sj.

„Още когато прочетох за първи път този истински текст, бях убеден, че за да могат да стигнат до него, слушателите трябва да бъдат и предизвикани с видеото. Вече всички гледат с очите си, а и аз съм нов изпълнител. Ако просто изпея една смислена песен, дотам съм. Беше неизбежно да измислим нещо по-различно. Песента е много истинска и кой ли не е изживял думите, които пея. Това е моят стил“, убеден е певецът, познат като наследника на Азис и негов любимец от новите имена в жанра.

3 коментара към “Новият Азис – Емилиано, излезе извън земните измерения”

  • 007 каза:

    И този си мисли, че е уникален. Защо не погледне и не се научи:
    Глория-Илюзия-2001
    Камелия-Ти си виновен-2004

  • Симеон l каза:

    Циганизацията на една от най-достойните европейски цивилизации продължава в пълен ход. Тъжно и жалко…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!